Over Kimberley

Mijn naam is Kimberley van Steenbergen. Getrouwd en 3 kinderen (2 meisjes en een jongen). We wonen in Sint-Oedenrode. Mijn hobby’s zijn sporten, sporten kijken, lezen in een boek of luisteren naar luisterboeken, bezig zijn met mijn persoonlijke groei, maar vooral veel reizen en de wereld ontdekken.

In 2016 ben ik gestart als coach tijdens mijn 1e coachopleiding. In 2020 heb ik de switch gemaakt van mensen helpen met problemen, naar mensen helpen met hun dromen. En waar je focus op legt, dan krijg je meer van. Ondertussen heb ik al vele dromen zien uitkomen om me heen.
Van ziek naar gezond, verhuizingen, financiële vrijheid, carrière switches, de stap naar ondernemen, bedrijven helpen naar “next level”, liefde vinden of meer het gevoel van rust en vrijheid ervaren.

Stuur een e-mail naar info@kimberleyvansteenbergen.nl dan neem ik contact met je op. We plannen dan een online gesprek in, zodat we vrijblijvend kennis met elkaar kunnen maken. Wanneer je een match ervaart, bespreken we later de mogelijkheden.